Før forarbejdning af råvarerne underkastes de en omfattende modtagekontrol. Under hele forarbejdningsprocessen og indtil levering af færdigvarerne fortages der endvidere en række forskellige kvalitetstests.
 

Produkter af høj kvalitet til forskellige segmenter

Fiskemel er et let fordøjeligt marineprodukt, og med den alsidige sammensætning af essentielle aminosyrer er det en fremragende foderingrediens, der indeholder de essentielle fedtsyrer EPA og DHA. Bioceval Denmark A/S anvender kun førsteklasses biprodukter, da det er en forudsætning for at kunne levere førsteklasses færdigvarer. Gennem omhyggelig kontrol og udvælgelse af råvareleverandører sikrer vi os, at vi kun modtager råvarer i topkvalitet. Kvalitetskontrollen begynder allerede ved levering af råvarerne og fortsætter gennem hele produktionsprocessen, og indtil produkterne forlader fabrikken.

 

Bioceval Denmark A/S opfylder de strenge krav fra Marine Stewardship Council (MSC) og har siden 2014 været godkendt som leverandør af fiskeproteiner, fiskeolier og forædlede råvarer.
Legal notice | Databeskyttelseserklæring | Integrityline |  © 2020 Bioceval Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, VAT 32334121, +45 7674 5111, bioceval@bioceval.dk
 
1